Acasă » 2018 » Noiembrie » 19 » Cum este posibil de recuperat contravaloarea pasaportului daca nu mai este nevoie de el?
23:49
Cum este posibil de recuperat contravaloarea pasaportului daca nu mai este nevoie de el?

      Restituirea contravalorii pașaportului se face printr-o cerere adresată Instituției Prefectului în contul căreia a fost achitat contravaloarea pașaportului, în care se va menționa modalitatea în care se solicită restituirea (numerar sau virament bancar) şi, după caz, contul bancar în care se doreste să se restituie suma. În acest sens, se va atașa documentul de identitate, documentul care face dovada plăţii, în original, sau documentul de plată editat pe suport hârtie conţinând toate informaţiile aferente plăţii efectuate prin mijloace online, pe care funcţionarul din cadrul serviciului public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple aplică menţiunea «Taxă neutilizată», semnătura proprie şi ştampila instituţiei.

Categorie: Buletine, pasaport, alocatii copii | Vizualizări: 42 | Adăugat de: Ion | Tag-uri: pasaport romania, cost pasaport, pasaport romanesc, pasaport roman
Total comentarii : 0
avatar