Acasă » 2016 » August » 4 » De ce merg greu programarile on-line la juramant?
11:26
De ce merg greu programarile on-line la juramant?

1. Pentru ca foarte multi dintre dumneavoastra completeaza mai multe cereri pentru juramant. Unii chiar una pe zi. In felul asta se pierde timp si chiar se pierd locuri pentru alte persoane.
2. Pentru ca imediat dupa ce trimit cererea, multi dintre dumneavoastra scriu prin toate mijloacele posibilie (Facebook, Mail, Call Center) sa intrebe cand primesc raspunsul. Din pacate sa stiti ca tot la persoana care face programari ajung. Si in loc sa faca programari, raspunde la petitii.
3. Pentru ca se scriu gresit datele de identificare spre, exemplu Bratu in loc de Bradu, iar sistemul nu va gaseste in Ordin.
4. Pentru ca multi dintre dumneavoastra incarcati de 4 ori pasaportul, care nu este obligatoriu la niciun serviciu (cu exceptia depunerii dosarului de Redobandire). Nu il mai incarcati deloc.
5. Pentru ca foarte multi completeaza la rubrica CNP (pe care nu il aveti decat dupa ce ridicati certificatul de nastere romanesc) IDNP-ul moldovenesc si apoi scriu prin toate mijloacele posibile ca sisitemul nu functioneaza, ca da eroare la data nasterii. NU completati CNP. Nu este rubrica obligatorie!

Va multumim pentru intelegere!

Categorie: Transcriere certificat de nastere si casatorie, depunere juramant | Vizualizări: 1475 | Adăugat de: Ion
Total comentarii : 1
0 Spam
1 iachimovdaria  
spuneti-mi, daca am bifat in cerere pentru depunerea juramintului sectiunea ca am domiciliu in Romamia s sursa de exustenta ca nu reuseam expedierea fara acestea , neavindu-le, voi avea probleme?

Prenume *:
Email *:
Cod *: