Acasă » 2017 » Decembrie » 16 » Personalul de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie s-ar putea dubla în 2018
12:02
Personalul de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie s-ar putea dubla în 2018

Autoritatea Națională pentru Cetățenie și-ar putea dubla personalul în anul 2018. Un amendament depus în acest sens de către deputatul PMP Constantin Codreanu, la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2018, a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale.

Amendamentul vizează dublarea numărului de posturi din cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC), în interesul statului și al românilor care solicită redobândirea cetățeniei române, prioritate a activității deputatului Constantin Codreanu.

„Ţine de responsabilitatea tuturor parlamentarilor, indiferent de apartenenţa politică, să susţină interesul statului român și al românilor care solicită redobândirea cetățeniei. Autoritatea Națională pentru Cetățenie este o instituție strategică ce trebuie să funcționeze la capacitate maximă. În momentul de față, numărul angajaților este insuficient și nu face față solicitărilor românilor care își depun dosarele de redobândire a cetățeniei.

Categorie: Pregatire dosar. depunere dosar si starea dosarului | Vizualizări: 1009 | Adăugat de: Ion
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: